Midzu dehüdraatori eelised võrreldes tavalise puuviljakuivatiga

Mille poolest erineb Midzu dehüdraator tavalisest puuviljakuivatist ja mis teeb tema olemuse eriliseks? Tuginedes kogemustele võime väita järgmist:

Dehüdraator1. Saab kuivatada praktiliselt kõike: lilli, erinevaid taimi, aedvilju, juurvilju, puuvilju, terviljatooteid (näiteks leiva ja saiatooted) jne
2. Temperatuuri reguleerimise võimalus 35-70 kraadi. See teeb võimalikuks ka temperatuuritundlike toiduainete töötlemise – ravimatimed näiteks.
3. Võrreldes tavalise puuviljakuivatiga säilivad toiduainete omadused paremini – toitained, värv, maitse, lõhn jne.
4. Suur restide mahutatavus – tavalisest suurem sügavus. Kergeid ja kohevaid toiduaineid saab rohkem paigutada korraga. Võimaldab protsessi ajal rohkem ümber paigutada kergesti kuivavaid ja kokku vajuvaid taimi – näiteks taimelehed. Seega suurem tootlikus.
5. Pehmemate, rohke viljalihaga puuviljad, paigutatuna küll ühekordselt restile, saavad rohkem sooja õhku. Õhk saab vabalt ringelda.
6. Energiasäästlikkus – seadme peaosast suunatakse kuum õhk ventileerimine üle kõigi kuivatusaluste.
7. Tugev ja vastupidav materjal mis ei purune.
8. Suurem mahutavus – 7 resti korraga. Lisaks võimalus kasutada väiksemate marjade jaoks Tefleks kangast.
9. Kerge käsitseda – lihtne lahti võtta.
10. Läbimõeldud disain, suurema mahutavusega kui tavalised puuviljakuivatid.

Midzu dehüdraator – osta siit!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

View Desktop Site