Midzu dehüdraatori eelised võrreldes tavalise puuviljakuivatiga

Aug 26, 2010

Mille poolest erineb Midzu dehüdraator tavalisest puuviljakuivatist ja mis teeb tema olemuse eriliseks? Tuginedes kogemustele võime väita järgmist: Dehüdraator1. Saab kuivatada praktiliselt kõike: lilli, erinevaid taimi, aedvilju, juurvilju, puuvilju, terviljatooteid (näiteks leiva ja saiatooted) jne 2. Temperatuuri reguleerimise võimalus 35-70 kraadi. See teeb võimalikuks ka temperatuuritundlike toiduainete töötlemise - ravimatimed näiteks. 3. Võrreldes tavalise puuviljakuivatiga säilivad toiduainete omadused paremini - toitained, värv, maitse, lõhn jne. 4. Suur restide mahutatavus - tavalisest suurem sügavus. Kergeid ja kohevaid toiduaineid saab rohkem paigutada korraga. Võimaldab protsessi ajal rohkem ümber paigutada kergesti kuivavaid ja kokku vajuvaid taimi - näiteks taimelehed. Seega suurem tootlikus. 5. Pehmemate, rohke viljalihaga puuviljad, paigutatuna küll ühekordselt restile, saavad rohkem sooja õhku. Õhk saab vabalt ringelda. 6. Energiasäästlikkus - seadme peaosast suunatakse kuum õhk ventileerimine üle kõigi kuivatusaluste. 7. Tugev ja vastupidav materjal mis ei purune. 8. Suurem mahutavus - 7 resti korraga. Lisaks võimalus kasutada väiksemate marjade jaoks Tefleks kangast. 9. Kerge käsitseda - lihtne lahti võtta. 10. Läbimõeldud disain, suurema mahutavusega kui tavalised puuviljakuivatid.

Midzu dehüdraator - osta siit!