Koolitus: mida teha talvel dehüdraatoriga

DehüdraatorKutsume kõiki toiduainete kuivatamise koolitusele. Kuivatamist kasutasid toiduainete säilitamiseks ka vanad eestlased, kes veel sügavkülmast ega hoidiste tegemiseks vajaminevatest suhkrukogustest unistadagi ei osanud. Kodustes tingimustes on parim abimees selle juures dehüdraator ehk toidukuivati.

Õpetame kuidas teha erinevaid tervislikke suupisted. Töötuba ja degusteerimine. Koolitus sobib kõigile toortoidu huvilistele ja taimetoitlastele.

Koolitust juhendab Triin Uueda.

Kuupäev: 5. detsember 2012 kell 18.00

Koolitus kestab 2 tundi.
Hind: 15 eurot
Koht: Pärnu mnt. 158 B, 2 korrus, Eesti Sojaliidu ruumides.

Registreerumine lõppenud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust mitte ületada. Ärge kasutage toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana. Hoidke toodet lastele kättesaamatus kohas.