Sojakotletid – uus toode Eesti turul

Sojakotlett  ZoikaNaturaalsetest sojaubadest valmistatud kotletid, maitsestatud Santa Maria kotletimaitseainega. Koostises on naturaalne sojauba, muna, majonees ja riivsai. Ilma säilitusaineteta.

Tudraõli – uus toode.

Gluteenivaba kotleti koostis: naturaalne sojauba, sojatoorjuust, Santa Maria kotletimaitseaine, paneeritud okaraga, küpsetatud taimses õlis.

Sobib süüa nii külmalt kui soojendatult.

Nautimaks naturaalsust serveeri eelnevalt soojaks tehtud kotlett koos toorsalati, küpsetatud või aurutatud või keedetud kartuli, juur- ja aedvilja, valge kastme ning kõigi teraviljalisanditega.

Kotletti võib serveerida ka külmalt koos küüslaugumaitselise dipikastmega või tomati salatiga

Haki tomat väikesteks kuubikuteks, lisa Santa Maria “Vahemere ürdisegu” koos vähese koguse külmpressõliga, sega ja lase ca 10 min valmida.Sojaoa kotlett

Küüslaugukastmeks peenesta 1 küüs, sega hapukoore või maitsestamata jogurti või sojapiima kastmega. Maitsesta vajadusel soolaga, lisa värskeid ürte ja idandeid.

Sojaoast kotlette on võimalik osta Viimsis, Delicato poest, Randvere tee 6 ja alates mai kuust Stockmanni Kaubamaja toiduosakonnast.

Tootja JBB OÜ.  Sooviatel on võimalik toodet tellida – tel. +372 5385 6693,   Janika Ellen.

3 comments on “Sojakotletid – uus toode Eesti turul

Enn on 29. märts 2011 08:26

Janikale: Mõnusad uued tooted – kahtlemata oleks hea neid tellida kui mul võimalus on, hetkel olen toiduvabal perioodil ja ei söö midagi. Üks retseptisoovitus veel juurde:
kui tahate, et taimetoitlased neid hakkaksid julgemini ostma-tellima, siis võiks muna asemel kaaluda chia geeli kasutamist. Chia seemnetest saadav geel on ideaalne muna asendaja. Ja ega enamus taimetoitlasi muna üldse söögi. Seda võib võtta soovitusena ja minu oma kogemus näitab, et see geel töötab ideaalselt.
Rõõmsat toimetamist ja sojakotlettide tootmist.
Meil siin on all üks suur ruum, kus saaks suuremagi tootmise käima lükata – oled vast vaatamas käinud seda.

Onu Sokk on 11. aprill 2011 23:03

“Nautimaks naturaalsust serveeri eelnevalt ___mikrolaineahjus__ soojaks tehtud kotlett…”

Vabandage, ökomehed, kes teil LUBAB toitu tappa mikrolainega? Loodan, et te kasuta kotlettide valmistamisel mikrolainet, või siiski?

Sojapood on 18. aprill 2011 11:40

Lugupeetud Onu Sokk!

Rõõm, et jälgite tähelepanelikult meie infot. Paraku on neid, kes usuvad toitainete “surma” mikrolaineahjus veel väga vähe.

Tootja ilmselt mõtles “mikrolaineahjus soojendamisega” rõõmu teha kõigile, ka neile kes ise valikut veel teha ei oska või ei taha. Tähtis on, et hea taimne kotlet jõuaks kõigini! Endast lugupidav inimene ei kasuta mikrolaineahju iialgi!

Mis küpsetamisse puutub, siis valmivad kotletid gaasileegil soojendatud pannidel.
Aitäh suunava õpetuse leidmisel. Parandame tekstis selle koha ära.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

View Desktop Site