Läätsed macaga – retsept

Maca läätsedega - retseptLäheb vaja:

  • 500 grammi keedetud läätsesid
  • 1 seemnetest puhastatud ja hakitud tšillipipar
  • 2 tükeldatud seafileelõiku
  • 1 hakitud sibul
  • 4 hakitud küüslauku
  • oliiviõli
  • 5 teelusikatäit maca pulbrit
  • soola, pipart

Kuidas valmistada:

Kuumutage pannil õli ja pruunistada selles lihatükid. Tõsta liha kõrvale, panna pannile küüslauk, sibul ja tšillipipar, praadige. Seejärel lisage uuesti liha koos läätsedega, praadige mõned minutid veel. Enne tulelt eemaldamist lisada segule macapulber ja veidi vett.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust mitte ületada. Ärge kasutage toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana. Hoidke toodet lastele kättesaamatus kohas.