Pestokaste – retsept

Pestokastet saab edukalt kasutada maitsestamata jogurtiga tehtud kastme, pehmema võidekreemi või kartuli ja aedviljahautise kõrvale tavalise kastme valmistamiseks.

Pestokaste retseptVaja läheb:

  • 150 gr maca pulbrit,
  • 50 gr graviola pulbrit,
  • 100 gr külmpressi oliivõli,
  • 1 tl Vogeli või muud aedvilja puljongi pulbrit,
  • 200 gr värsket basiilikut,
  • 50 gr värsket peterselli,
  • 2 keskmist küüslaugu küünt,
  • lisage 1 sidruni mahl,
  • 2 pehmet ja peenestatud avokaadot,
  • 1/8 tl peenestatud musta pipart,
  • 1/4 tl Madrase või muud mahedat karrit,
  • 25 gr chia seemneid,
  • peotäis erinevaid pähkleid (eelistatult india pähkleid, peekanipähkleid),
  • meresoola maitse järgi (vältige ülesoolamist),
  • sooja vett nii palju, et segades ei tekiks liiga paksu massi.

Siinkohal võite segamist ja peenestamist jätkata kahvliga või hoopis nuimiksriga. Tulemus ilma miksrita on minu fotol näha, vägev energiapomm on ta igal juhul. Maitseks võiks lisada kevadisel ajal veel kusagilt ostetud rohelist koriandrit. Kohe oma 100 grammi.

Mõnusat kasutamist ja maitseelamusi!

Enn Kaljo

One comment on “Pestokaste – retsept

Ülla Kartau on 12. juuni 2011 20:44

1 tl Vogeli või muud AEDVILJA PULJONGI PULBRIT…
…mis kahjuks kindlasti sisaldab maitsetugevdajat naatriumglutamaati – üht hullemat mürki.

Maitseks võiks lisada kevadisel ajal veel kusagilt OSTETUD rohelist koriandrit. Kohe oma 100 grammi…
…mis on kahjuks ajatatud vedelal väetisel kõigi oma parimate lisanditega.

Oh, mehed köögist eemale!

ja veel:
märts 18th, 2011
eesti keeles on 18. märts 2011
inglise keeles on march 18th 2011

Mul on väga kahju!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

View Desktop Site