Piimamasin-kombain – blender ja puhastamine

FRUIT / VEGETABLE

Midzu piimamasin-kombain

See programm leiab kindlasti palju kasutamist. See ei programm ei kuumuta vaid ainult purustab ning ka veidi vahustab. Teisisõnu on tegu blenderiga. Kasutage seda programmi alati koos vedelikuga.

Mandli või aprikoosiseemnete toorpiim

60g kestadest puhastatud ja leotatud mandleid ja 800g vett.

Saate eriti hea mandli või aorikoosiseemne toorpiima. Soovikorral võite peale valmimist eemaldada peene mandlipuru kurnates, saate ca 2sl mandlijääki.

Õuna ingveri segu

Õunakuubikud, mõned sellerivarre tükid, tükike ingverit, värsket kurki, peotäis inkamarju ja 1sl purustatud kanepiseemneid. Jälgige, et toorainet oleks niipalju, et kaas sulgub. Lisage 800g vett.

Tofu vaarikate, mustikate ja õuntega

2-3sl pehmet tofut, mustikaid, vaarikaid, õunakuubikuid, 1sl chiaseemneid jahvatatult ja vett.

Õunad peedi, porgandi ja macaga

Õunakuubikuid, toorest peeti, porgandit ja natuke maca pulbrit. Vett omal valikul.

Indiapähklid

130g leotatud indiapähkleid ning 900g vett.
Tõeline maius!

HIGH-TEMP

Tegu on puhastusprogrammiga. Kuum vesi on kõige vanem ja parim puhastusvahend! Protseduuri ei pea igakordselt pärast kasutust tegema, sest masin on kergesti pestav. Hoolsasti tuleb igakordselt puhastada ülekeemise vältimise sensori ja terade ümbrust. Puhastusprotsess kestab 9 minutit.

Nõuandeid jagas toidutehnoloog Merike Tärk

Osta siit – piimamasin-kombain.

2 comments on “Piimamasin-kombain – blender ja puhastamine

Nelli on 24. märts 2013 13:16

Tere

Proovisin esimest korda mahlategu, täpsemalt retsepti “Õunad peedi, porgandi ja macaga” ja tekkis küsimus, kui väiskeks need ained alguses tehtud peavad olema, et asi toimiks. Lõikasin porgandi ratasteks, peedi tükkideks jne, aga pärast mõningast suristamist (kui masin piiksub – ma eeldan, et lõpetamise märkimiseks), pole eriti midagi juhtunud. Kordasin ettevõtmist mitmed korrad, kuid ikka need tükid hulbivad seal vees ja mahlast on asi väga kaugel :S

Nelli

Merike Tärk on 3. aprill 2013 12:00

Kasutada on vaja sel korral Fruit reziimi ja sellel reziimil võib kasutada vett, mille temperatuur vastab just toidutegija soovile ja harjumustele.
Teistel reziimidel peaks olema pealevalatav vesi/vedelik külm. Fruit reziim on tegelikult blender, mis ise ei kuumuta. See on mugav viis ka mõnel teisel reziimil valminud toit ainult nupuvajutusega purustada.
Tükeldatud aedvili jm. peaks olema keskmise kuubiku suurusega. Aga mida väiksemad, seda rohkem mahub korraga, siin ei ole kaaluda vaja, koguse määrab see, et kaas sulguks normaalselt.
Arvan, et antud juhul on kasutatud valet reziimi! Seda juhtub vahel.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

View Desktop Site