Punase-valgekirju talvesalat

Punase-valgekirju talvesalat - retseptRetsepte Eesti Vabariigi aastapäevaks – 1

Vaja läheb:

  • 1kg hautatud või küpsetatud peeti
  • 300 g sojakohupiima või kuubistatud tofut
  • 1 punane sibul
  • 2sl linaseemneõli
  • 1tl tamarindi pastat
  • soola ja vajadusel siirupit või suhkrut

Valmistamine:

Lõika peedid 8-12 tükiks, sibulast lõika võimalikult õhukeses viilud. Tamarinipasta sega õliga, kalla peedi-sibulasegule, maitsesta ja jäta valmima. Võid valmis segada ka eelneval õhtul.  Sojakohupiim või tofu sega salatile õrnalt pisut enne serveerimist.

Sama salat on maitsev pirukakate, siis sega sojakohupiim rohkem kokku peedi-sibulaga. Küpseta 200 kraadilises ahjus soovitud põhjal. Juustusõbrad võiksid peale laotada riivitud parmesani.

Merike Tärk

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

View Desktop Site