Retsept: Kevadine tofudipp

Retsept - kevadine tofudipp - Merike Tärk soovitabOlen kindel, kui maitsed seda kevadist dippi, mida on võimalik täiendada järjestikku mullast tärkavate roheliste maitsetaimedega, mis sulle maitsevad, siis sööd seda ka sügisel!

Nõruta 300g pehmet tofut (soja kohupiima) ja 150g jogurtikreemi(jogurtijuustu), kasuta  kahvlit või lusikat segamiseks.

Lisa:

  • 350-400g jämedal riivil peenestatud värsket kurki
  • 1 sl värsket sidrunimahla
  • 1,5 sl vedelat mett või heledat siirupit
  • 2-3 hakitud küüslauguküünt
  • 1 tl ürdisoola/meresoola vm.
  • 0,5 tl jahvatatud musta pipart
  • värsket hakitud tilli/nurmenukulehti /võilillelehti/karulauku vm.
Olen kindel, kui maitsed seda kevadist dippi, mida on võimalik täiendada järjestikku mullast tärkavate roheliste maitsetaimedega, mis sulle maitsevad, siis sööd seda ka sügisel!

Nõruta 300g pehmet tofut (soja kohupiima) ja 150g jogurtikreemi(jogurtijuustu), kasuta  kahvlit või lusikat segamiseks.

Lisa:
350-400g jämedal riivil peenestatud värsket kurki
1 sl värsket sidrunimahla
1,5 sl vedelat mett või heledat siirupit
2-3 hakitud küüslauguküünt
1 tl ürdisoola/meresoola vm.
0,5 tl jahvatatud musta pipart
värsket hakitud tilli/nurmenukulehti /võilillelehti/karulauku vm.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

View Desktop Site