Retsept: kreemine köögiviljasupp okaraga

Kreemine köögiviljasupp okaraga valmimas - retsept Sandra Vungi

See on üks hästi paks ja mõnus supp.

Sobib eriti hästi vihmase ilmaga, kui poed teki alla mõnda head raamatut lugema. Sojapiim ja okara muudavad supi mõnusalt kreemjaks. Lisa soovikorral veel endale meelepäraseid ja kodus saadaolevaid köögivilju.
•    1 keskmine baklažan
•    4 kartulit
•    4 peenemat porgandit
•    3 sibulat
•    3 küüslaugu küünt
•    kahest piimakeedust järele jäänud okarat
•    umbes kruusitäis sojapiima
•    sama palju kuuma vett
•    teelusikatäis karripulbrit
•    natuke purustatud musta pipart
•    2-3 köögiviljapuljongi kuubikut (vastavalt maitsele)
•    õliKreemine köögiviljasupp okaraga - Sandra Vungi retsept

Kuumuta paksema põhjaga potis õli. Lisa tükeldatud sibulad (lõikasin kõik köögiviljad poolkuu kujulisteks tükkideks), natukese aja järel porgandid, baklažan, küüslauk ja kartul. Vala köögiviljadele peale sojapiim, okara, vesi ja kõik maitseained. Lase toidul kaanetatud potis podiseda keskmisel kuumusel senikaua, kuni kartul ja porgandid on pehmed (vahepeal sega). Naudi koos värske kukli või leivaga.

Sandra Vungi

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

View Desktop Site