Soja-riisipiima sõstrasõõm – retsept

Praegusse aastaaega ideaalselt sobiv jook – sõstrasõõm. Kuid võib nimetada ümber vastavalt millest te valmistate – metsamarjasõõm, marjasõõm, puuviljasõõm jne.

Sõstrasõõm sojapiimagaVaja läheb

  • 1kann keedetud riisi-sojapiima (täisterariisi koguse võib valida keetja ise või 60g leotatult riisi + sojaube tavaline kogus)
  • 0,5lt punaseid sõstraid purustatult ja magustatult

Kuidas valmistada

  • Leotage riisi väheses vees vähemalt paar tundi. või siis ,kuni mul vaja keeta on.
  • Sojapiimamasin pange algul blenderi reziimile ja siis sojapiima reziim.
  • Vahusta kõik kokku kasvõi tavalise sauseguriga ja naudi. On kerge toidu eest ja maitsev. Lastele meeldib peale riputada kaneelimaitselist röstitud või kuivatatud okarat. Miks mitte lisada soovi korral ka purustatud küpsiseid või riivitud sokolaadi vms.

Tarvitada jahutatult.

Merike Tärk

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

View Desktop Site