Sojajogurti-riisijahu pannkoogid – retsept

Sojajogurti-riisijahu pannkoogidIlma munata, nisujahuta ja lehmapiimata pannkoogid allergikust lapsele.

Head pannkoogid, mis kerkisid hästi ja püsisid hästi koos!

Vaja läheb:

  • 0,5 l sojajogurtit
  • 3 dl riisijahu
  • 4 spl õunamoosi
  • 3 spl tärklist
  • 0,5 tl küpsetuspulbrit
  • 3 spl suhkrut
  • 1/5 tl soola

Riisijahu segada tärklise, küpsetuspulbri, soola ja suhkruga. Lisada õunamoos ja sojajogurt, segada. Küpsetada väiksed lusikapannkoogid.

Sille Toidublogi

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust mitte ületada. Ärge kasutage toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana. Hoidke toodet lastele kättesaamatus kohas.