Tatrakoogike

Tatrakoogike - retseptRetsepte Eesti Vabariigi aastapäevaks – 3

Vaja läheb:

  • 200 g riivitud kõrvitsat või porgandit
  • 80 g kookoserasva või palmirasva või 120 g võid või margariini
  • 120 g pehmet tofut või 2 kanamuna
  • 3dl tatrajahu
  • 1dl maisitärklist
  • 1,5dl agaavisiirupit või vedelat mett või suhkrut
  • 0,5dl sojapiima
  • 0,5tl küpsetuspulbrit
  • sidrunikoort, vanillsuhkrut vm.

Valmistamine:

Sega kuivained, lisa kõrvits, tofu, siirup ja sulatatud rasvaine. Kergem on küpsetada muhvinivormides, aga saab ka ilma. Ahi soojenda ette 180-200 kraadiliseks, aega kulub ca 20 min.

Merike Tärk

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust mitte ületada. Ärge kasutage toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana. Hoidke toodet lastele kättesaamatus kohas.