Valge pasha – retsept

Valge pashaVaja läheb:

  • 150 g sojakohupiima (ühest masinatäiest sojapiimast saadud)
  • 30 g heledat siirupit
  • 15 g külmpress kookoserasva
  • 15 g kookosejahu (võib ka ära jätta,kui soovid kohupiimasemat segu saada)
  • 1 tl värsket sidrunimahla (olenevalt siirupi maitsest)
  • paar tera meresoola

Valmistamine:

Sega kõik toiduained omavahel, jättes sulatatud kookoserasva viimaseks.
Maitsesta täiendavalt vajadusel ja paiguta tofupressimise vormi, paigutades raskuseks ca 200-300g ese või kasuta pashavormi. Kui neid abivahendeid ei ole, kasuta uut lillepotti või sobivat sõela.
Tofuvormi puhul on sobiv võtta sojakohupiima ca 450g.

Merike Tärk

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

View Desktop Site