Valge pasha – retsept

Valge pashaVaja läheb:

  • 150 g sojakohupiima (ühest masinatäiest sojapiimast saadud)
  • 30 g heledat siirupit
  • 15 g külmpress kookoserasva
  • 15 g kookosejahu (võib ka ära jätta,kui soovid kohupiimasemat segu saada)
  • 1 tl värsket sidrunimahla (olenevalt siirupi maitsest)
  • paar tera meresoola

Valmistamine:

Sega kõik toiduained omavahel, jättes sulatatud kookoserasva viimaseks.
Maitsesta täiendavalt vajadusel ja paiguta tofupressimise vormi, paigutades raskuseks ca 200-300g ese või kasuta pashavormi. Kui neid abivahendeid ei ole, kasuta uut lillepotti või sobivat sõela.
Tofuvormi puhul on sobiv võtta sojakohupiima ca 450g.

Merike Tärk

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust mitte ületada. Ärge kasutage toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana. Hoidke toodet lastele kättesaamatus kohas.