Porrupüreesupp macaga

Oct 17, 2012

Maca ja porru suppVaja läheb:

  • 2 teelusikatäit maca pulbrit,
  • 3 keskmist porrut,
  • 1 keskmise suurusega hakitud sibul,
  • ¾ tassi rõõska koort,
  • 3 tassi kanapuljongit,
  • pipart,
  • 2 supilusikatäit võid,
  • 2 kõvaks keedetud muna,
  • veidi riivitud parmesani.
Valmistamine: Lõigake porru viiludeks ja keetke. Sulatage pannil või, kuumutage selles porrud ja tükeldatud sibul. Valage peale kanapuljong. Segage macapulber külmas vees ja lisage tasapisi pannil olevale segule. Laske 3 minutit keeda, püreerige ja suruge läbi sõela. Enne serveerimist lisage koor ja tükeldatud munad.

Lugege lähemalt - maca pulber