fbpx

New Sale

Kookospalmisuhkur ingveriga 250g

5.90  4.70 

Miks kasutada palmisuhkrut?

See on töötlemata, mistõttu sellel on palju kasulikke omadusi:
* sisaldab C- ja erinevaid B-grupi vitamiine;
* sisaldab kaaliumit, lämmastikku, tsinki, rauda, naatriumit, magneesiumit, rauda 
* on madala glükeemilise indeksiga (GI) 

23,60 €/kg

Kirjeldus

Aasias on ingverit maitse- ja ravimtaimena kasutatud juba tuhandeid aastaid. Kuulus Hiina filosoof Confucius maitsestas ingveriga kõiki oma toite, sest ingveri igapäevane tarvitamine usuti tagavat pika eluea. Teaduslikud uuringud on tõestanud, et juurel on märkimisväärne põletikuvastane toime. Ingverit kasutatakse ka gripi, köha ja viirushaiguste puhul. Ingverit kasutatakse ka iivelduse ja oksendamise vastu, samuti ka meresõidul või raseduse ajal tekkiva iiveldustunde vastu. Usutakse ka, et ingver stimuleerib seedetegevust, leevendab spasme, aidates ka kõhukrampide, voolmete ja kõhulahtisuse puhul.

Kookospalmisuhkur on valmistatud kookospalmi õienektarist. Aurustumise käigus saadakse pruun siirup, mis dehüdreeritakse kraanuliteks. Valmistamisel ei lisata sinna ühtegi lisandit, ta on rafineerimata ja loomulikult magusa karamellise maitsega. Kookospalmisuhkur sobib tavalise suhkru asemel erinevatesse toitudesse, jookidesse ja talub hästi kuumutamist.

Palmisuhkur toodab aeglaselt vallanduvat energiat, mida organism säilitab kogu päeva, erinedes tavalisest suhkrust, mis annab kiire energiataseme tõusu ja seejärel languse.  Sellel on loomulikult madal glükeemiline indeks (GI), mis on kasulik kehakaalu kontrolli all ning veresuhkru taseme stabiilsena hoidmisel.

Sobib suurepäraselt magustoitudesse, küpsetistesse ning tee ja kohvi sisse. 

Koostisosad: Kookospalmisuhkur ja Tseiloni kaneel

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.

Päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust mitte ületada. Ärge kasutage toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana. Hoidke toodet lastele kättesaamatus kohas.