Sale

Maapirni pressjääk 100 g (müsli)

4.00  3.60 

Maapirni pressjääk on saadud maapirni mugulate pressimisel mahlaks. Pressjääk on kuivatatud

Kirjeldus

Mõnus krõmpsuv lisand müslile, püreesuppidele, pudrule, smuutile jne.

Pressjäägis on inuliini sisaldus (14%/100g kohta) tunduvalt väiksem, kui külmkuivatatud maapirnijahus (70%/100g kohta). Seetõttu pole tarvis muretseda, et tekib ebamugavustunne nö üledoseerimise korral.

Koostis: maapirni pressjääk, mahepõllumajandusest

Kasutamine: lisa 3-4 spl müslile, pudrule, smuutile jne.

Toiteväärtus 100 g kohta: energia 365 kcal/1548 kJ; rasvad 1,15 g, millest küllastunud rasvhapped 0,28 g; süsivesikud 81,2 g, millest suhkrud 30,24 g; valgud 7,31 g; sool 0,11 g

Päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust mitte ületada. Ärge kasutage toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana. Hoidke toodet lastele kättesaamatus kohas.