Mahe odrakaraski jahusegu 400g

2.50 

Jahusegu Eesti rahvustoidu odrakaraski valmistamiseks.

Toiteväärtus 100 g kohta:
energia 327 kCal
rasva 1,97 g, millest küllastunud rasvhapped 0,28 g
süsivesikud 65,24 g, millest suhkrut 4,5 g
valku 9,86 g
sool 0,09 g

Kirjeldus

Odrakaraski jahusegu – Eesti rahvustoidu karaski valmistamiseks. Meie retsepti järgi valmistatud karask on krõbeda kooriku ja pehme sisuga. Soovitame karaskit süüa ahjusoojalt ürdivõiga.

  • ei sisalda vadaku-, piima- ja munamassipulbrit
  • sobib veganitele
  • ei sisalda kaseiini ja laktoosi
  • sisaldab täisterajahu 75%
  • tooraine on keskkonnasõbralikult kasvatatud
  • mahetoode

Valmistamise õpetus: klopi lahti 1 kanamuna, lisa 5 dl hapupiima, lisa jahusegu ja 50 g sulavõid (õli). Tõsta segu muffini või leiva vormidesse ja küpseta 200 °С 20 – 25 min.

Taimne (vegan) valmistamise õpetus: püreesta pool banaani, lisa 5 dl hapendatud kaerajogurtit, lisa jahusegu ja 50 g õli. Tõsta segu muffini või leiva vormidesse ja küpseta 200 °С 20 – 25 min.

Koostisosad: täisteraodrajahu 50%*, täisteranisujahu (25%)*,nisujahu*, rafineerimata roosuhkur*, kergitusaine söögisooda, jahvatatud köömned*, meresool (0,01%), happesuse regulaator (sidrunhape). *Mahepõllundusest.
Jahusegus on 75% teraviljast täistera.

Päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust mitte ületada. Ärge kasutage toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana. Hoidke toodet lastele kättesaamatus kohas.