Magushapu kana viigimarjadega

ViigimariLäheb vaja:

  • 1 tükeldatud kana,
  • 1 suurem sibul,
  • broilerimaitseainet,
  • 1 küüslauguküüs,
  • 1 väike klaas mett,
  • 1 tl kaneelipulbrit,
  • veidi safranit,
  • 0,5 kg kuivatatud viigimarju,
  • 0,5 liitrit kanapuljongit,
  • 0,5 klaasitäit vahukoort,
  • 1 dl oliiviõli.

Valmistamine:

Pruunistada kanatükid pannil kuumas õlis, lisada tükeldatud sibul ja küüslauk. Kui liha hakkab värvi muutma, panna pannile ka broilerimaitseaine, mesi, kaneel ja safran. Samal ajal keeta viigimarju kanapuljongis, kuni need on pehmed, ning seejärel lisada kanale.

Lasta veel mõned minutid keeda ning kõige lõpuks valada peale koor.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust mitte ületada. Ärge kasutage toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana. Hoidke toodet lastele kättesaamatus kohas.