Porrupüreesupp macaga

Maca ja porru suppVaja läheb:

  • 2 teelusikatäit maca pulbrit,
  • 3 keskmist porrut,
  • 1 keskmise suurusega hakitud sibul,
  • ¾ tassi rõõska koort,
  • 3 tassi kanapuljongit,
  • pipart,
  • 2 supilusikatäit võid,
  • 2 kõvaks keedetud muna,
  • veidi riivitud parmesani.

Valmistamine:

Lõigake porru viiludeks ja keetke. Sulatage pannil või, kuumutage selles porrud ja tükeldatud sibul. Valage peale kanapuljong. Segage macapulber külmas vees ja lisage tasapisi pannil olevale segule.

Laske 3 minutit keeda, püreerige ja suruge läbi sõela. Enne serveerimist lisage koor ja tükeldatud munad.

Lugege lähemalt – maca pulber

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust mitte ületada. Ärge kasutage toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana. Hoidke toodet lastele kättesaamatus kohas.