Päikesekuivatatud tomati ja rukola pitsa

Päikesekuivatatud tomati rukola pitsaVaja läheb:

  • ¼ tassi oliiviõli,
  • 2 purustatud küüslauguküünt,
  • 70 grammi päikesekuivatatud tomateid (eelnevalt leotada paar minutit leiges vees),
  • 1 pitsataignapakk,
  • 180 grammi viiludeks lõigatud mozzarella juustu,
  • 500 grammi rukolalehti,
  • 100 grammi õhukesteks viiludeks lõigatud (parma)sinki,
  • 100 grammi riivitud mozzarellat.

Soojenda kastrulis oliiviõli. Tõsta kastrul tulelt ning vala sinna küüslauguküüned ja kuivatatud tomatid. Kata kinni fooliumiga ja jäta kaheks tunniks toatemperatuuril seisma.

Määri pitsataigen õliga ning aseta viieks minutiks eelsoojendatud ahju.

Võta välja ning lisa mozzarella, küpseta uuesti peaaegu valmis. Seejärel tõsta taignale soola ja pipraga maitsestatud rukola, sink, viiludeks lõigatud tomatid ja riivitud mozzarella. Küpseta veel kolm minutit ning serveeri kohe ahjust välja võttes.

Osta siit päikesekuivatatud tomatid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust mitte ületada. Ärge kasutage toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana. Hoidke toodet lastele kättesaamatus kohas.